Reklamı Gizle[x]
Reklam Alanı
Reklamı Gizle[x]
Reklam Alanı

Tom Holland Yeni Spider-Man Filminin Adını Açıkladı

Tom Holland Yeni Spider-Man Filminin Adını Açıkladı

  Haziran 25, 2018

  143 Okunma

Reklam Alanı

Holland Cumartesi günü yaptığı bir sosyal medya paylaşımında filmin adını takipçileriyle paylaştı. Tom Holland'ın haşarılıkları bitmek bilmiyor. Spider-Man: Homecoming filminin yıldızı Cumartesi günü, Denver'daki ACE Comic Con'da “duyuru yapmadığı için” özür dileyen bir Instagram videosu yayınladı ve ardından Homecoming'in devam filminin adını ortaya koyan bir tableti takipçilerine gösterdi. H...

Holland Cumartesi günü yaptığı bir sosyal medya paylaşımında filmin adını takipçileriyle paylaştı.

 

Tom Holland’ın haşarılıkları bitmek bilmiyor. Spider-Man: Homecoming filminin yıldızı Cumartesi günü, Denver’daki ACE Comic Con’da “duyuru yapmadığı için” özür dileyen bir Instagram videosu yayınladı ve ardından Homecoming’in devam filminin adını ortaya koyan bir tableti takipçilerine gösterdi. Holland’ın paylaşımına göre yeni filmin adı Spider-Man: Far From Home olacak. 5 Temmuz 2019’da gösterime girecek olan filmde Holland’ı bir kez daha genç Spider-man olarak göreceğiz.

 

Jake Gyllenhaal’un Spider-man’in düşmanı Mysterio’yu canlandıracağı yapım, aynı zamanda New York şehrinin kahramanı Spidey’i, şehrinin dışında göreceğimiz ilk film olacak. Jon Watts bu filmin de yönetmen koltuğunda oturuyor. Yeni Marvel filminin, son olarak yayınlanan Avengers: Infinity War’da izlediğimiz Spider-man hikayesini nasıl takip edeceği ise şu an için kafalarda soru işareti yaratıyor. Kafalar Karışık

 

Reklam Alanı
Yorum Alanı
Reklam Alanı
Filmilla.com yer sağlayıcı konumunda bir sitedir. Filmilla.com sitesinde yer alan tüm içerikler, fragmanlar video paylaşım sitelerinde bulunmaktadır. Filmilla sadece yandex.com, youtube.com, google.com gibi sitelere eklenmiş, genel erişime açık içeriklere yer verir. Filmilla kendi sunucularında telif hakkı içeren hiçbir dosyayı barındırmaz. Bu sebeple Filmilla, hiçbir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. Sitemizde bulunan bir içeriğin telif hakkını ihlal ettiğini düşünüyorsanız, sitemizin iletişim bölümünden bildirim iletmeniz dahilinde, en geç 72 saat içerisinde içeriğinize ait bütün materyaller, tekrar eklenmeyecek şekilde tümüyle sitemizden kaldırılır.
If you think your copyrighted contents are shared on our website, use our iletişim-contact section for to send your message. We will remove all the contents in max. 72 hours.