Reklamı Gizle[x]
Reklam Alanı
Reklamı Gizle[x]
Reklam Alanı

Idris Elba Roman Uyarlaması ‘Ghetto Cowboy’un Kadrosuna Katıldı

Idris Elba Roman Uyarlaması ‘Ghetto Cowboy’un Kadrosuna Katıldı

  Ağustos 12, 2018

  242 Okunma

Reklam Alanı

Idris Elba, Ricky Staub’un ilk yönetmenlik denemesi olan Ghetto Cowboy'un kadrosuna katıldı. Film, Greg Neri'nin ödüllü romanından uyarlanıyor. Senaryo ise Staub ve Dan Walser tarafından yazıldı. Elba, kendi prodüksiyon şirketi Green Door Pictures aracılığıyla yapımcılığı da üstleniyor. Yapımcı kadrosunda ayrıca Jeff Waxman, Jen Madeloff, Sam Mercer, Tegan Jones ve Dan Walser bulunuyor. Staub, ...

Idris Elba, Ricky Staub’un ilk yönetmenlik denemesi olan Ghetto Cowboy’un kadrosuna katıldı.

Film, Greg Neri’nin ödüllü romanından uyarlanıyor. Senaryo ise Staub ve Dan Walser tarafından yazıldı. Elba, kendi prodüksiyon şirketi Green Door Pictures aracılığıyla yapımcılığı da üstleniyor. Yapımcı kadrosunda ayrıca Jeff Waxman, Jen Madeloff, Sam Mercer, Tegan Jones ve Dan Walser bulunuyor. Staub, “Bu hikaye, Kuzey Philadelphia’nın binicileriyle derin bir dostluk ve işbirliği içinde hayata geçirildi ve bu filmle onların miraslarını onurlandırmaktan büyük heyecan duyuyorum.” açıklamasını yaptı. Film, Kuzey Philadelphia’daki iliişkisinin koptuğu babası Harp ile birlikte yaşamaya zorlanan 15 yaşındaki Cole’un hikayesini anlatıyor. Cole bu bölgede, çevredeki yoksulluğa ve şiddete rağmen, at biniciliğinin kurtarıcı dünyasını keşfeder. Cole’un babası Harp’ı filmde Elba canlandıracak.

Elba’nın son dönemindeki işleri arasında The Dark Tower, Molly’s Game, Thor: Ragnarok ve The Mountain Between Us yer alıyor. Ayrıca kısa süre önce Sundance seçkisinde yer alan Yardie filmini yönetti. Elba şu anda Netflix komedi dizisi Turn Up Charlie’nin prodüksiyonuyla meşgul ve yakın zamanda da Fast and Furious spinoff’u Hobbs ve Shaw’un kadrosuna katıldı.

 

Reklam Alanı
Yorum Alanı
Reklam Alanı
Filmilla.com yer sağlayıcı konumunda bir sitedir. Filmilla.com sitesinde yer alan tüm içerikler, fragmanlar video paylaşım sitelerinde bulunmaktadır. Filmilla sadece yandex.com, youtube.com, google.com gibi sitelere eklenmiş, genel erişime açık içeriklere yer verir. Filmilla kendi sunucularında telif hakkı içeren hiçbir dosyayı barındırmaz. Bu sebeple Filmilla, hiçbir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. Sitemizde bulunan bir içeriğin telif hakkını ihlal ettiğini düşünüyorsanız, sitemizin iletişim bölümünden bildirim iletmeniz dahilinde, en geç 72 saat içerisinde içeriğinize ait bütün materyaller, tekrar eklenmeyecek şekilde tümüyle sitemizden kaldırılır.
If you think your copyrighted contents are shared on our website, use our iletişim-contact section for to send your message. We will remove all the contents in max. 72 hours.