Reklamı Gizle[x]
Reklam Alanı
Reklamı Gizle[x]
Reklam Alanı

Müjde: Yeni Deadpool 2 filmi geliyor! – ShiftDelete.Net

Müjde: Yeni Deadpool 2 filmi geliyor! – ShiftDelete.Net

  Ekim 2, 2018

  236 Okunma

Reklam Alanı

Bugün yaşanılan gelişme ile birlikte filmin yapımcısı yeni Deadpool filminin ne zaman çıkacağını açıkladı. Sıkı durun, yeniden hem aksiyona hem de gülmeye doyacağız.

İlk filmi ile tüm dünyada kendisine yeni bir hayran topluluğu oluşturmayı başaran Deadpool, ikinci filmi ile de sinemaseverlerin gönlünde taht kurmayı başarmıştı. Bugün ise sevilen seriyle ilgili hayranları sevindirecek bir gelişme yaşandı. Yaşanılan gelişme ile birlikte yeni Deadpool filmi için resmi çıkış tarihi açıklandı.

Çağatay Ulusoy’lu The Protector fragmanı yayınlandı!

Çağatay Ulusoy’lu The Protector fragmanı yayınlandı!

Netflix’in ilk Türk dizisi olan ve başrolünde Çağatay Ulusoy yer alan The Protector ( Hakan: Muhafız ) ilk fragmanı ile karşımıza çıktı. İşte The Protector fragmanı!

Yeni Deadpool film ne zaman çıkacak?

Bugün 20th Century Fox tarafından yapılan açıklama ile birlikte sinemaseverlere müjdeli haber sonunda verildi. Filmin yapımcısı, yeni Deadpool filminin Aralık ayında seyirciler ile bulacağını belirtti.

Yaşanılan bu gelişmenin hemen  ardından ise efsanevi Deadpool karakterini canlandıran Ryan Reynolds ise yeni Deadpool filmine ait bir görselde paylaştı.

İlk filmle birlikte Deadpool karakteri ile seyircilerin büyük bir beğenisi kazanmış olan Ryan Reynolds, iki Deadpool filminde de yer almayan bir sahnenin fotoğrafını paylaşarak, böylece yeni film ile ilgili ilk ipucunu sinemaseverler ile paylaşmış oldu. Rampage

Thoughts? ⚔️ pic.twitter.com/fFe93tDI7e

— Ryan Reynolds (@VancityReynolds) September 28, 2018

Deadpool’un yapımcısı olan 20th Century Fox yapmış olduğu açıklama da ayrıca  yeni filmi ile birlikte yeniden gişe rekorları kıracağını da ifade etti. 21 Aralık 2018′de çıkacak olan yeni Deadpool filmi hakkında başka hiç bir detay paylaşmayan yapımcı, filmin hayranlarını meraklı bir bekleyişin içine sokmuş durumda.

İlerleyen günlerde yeni film hakkında daha detaylı bilgilerin gün yüzüne çıkması bekleniyor. Görünen o ki, yeni film ile birlikte yine hem aksiyona hem de gülmeye doyacağız.

Deadpool 2 nasıldı?

Hatırlayacağınız üzere Marvel dünyasının çılgın kahramanı Deadpool‘un filmi olan Deadpool 2 ülkemizde de dahil olmak üzere vizyona 18 Mayıs 2018‘de girmişti.

llk filmi ile tüm dünyada kendisine yeni bir hayran topluluğu oluşturmayı başaran Deadpool, ikinci filmi ile dün itibariyle vizyona girdi. Marvel evreninin anti-kahramanı olarak gösterilen Deadpool‘u ilk filmdeki gibi yine Ryan Reynolds canlandırıyor.

Deadpool 2 nasıldı

Bu filmde Deadpool’un karşısına Cable rolüyle Avengers: Infinity War filminden Thanos karakteri ile tanınan Josh Brolin çıkıyor.

İlk filmiyle dünya çapında 775 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde eden Deadpool, bu filminde de Cable’ın peşine düştüğü bir çocuğun ölmesine engel olmak için kıyasıya bir mücadele içine giriyor.

Bu aralar izleyecek film arayışındaysanız, aksiyonu bol, komedisi çok Deadpool 2’yi izlemenizi öneririz. Büyük Yıkım – Rampage

Reklam Alanı
Yorum Alanı
Reklam Alanı
Filmilla.com yer sağlayıcı konumunda bir sitedir. Filmilla.com sitesinde yer alan tüm içerikler, fragmanlar video paylaşım sitelerinde bulunmaktadır. Filmilla sadece yandex.com, youtube.com, google.com gibi sitelere eklenmiş, genel erişime açık içeriklere yer verir. Filmilla kendi sunucularında telif hakkı içeren hiçbir dosyayı barındırmaz. Bu sebeple Filmilla, hiçbir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. Sitemizde bulunan bir içeriğin telif hakkını ihlal ettiğini düşünüyorsanız, sitemizin iletişim bölümünden bildirim iletmeniz dahilinde, en geç 72 saat içerisinde içeriğinize ait bütün materyaller, tekrar eklenmeyecek şekilde tümüyle sitemizden kaldırılır.
If you think your copyrighted contents are shared on our website, use our iletişim-contact section for to send your message. We will remove all the contents in max. 72 hours.