Reklamı Gizle[x]
Reklam Alanı
Reklamı Gizle[x]
Reklam Alanı

Türkiye’de haftanın en çok izlenen Netflix dizi ve filmleri!

Türkiye’de haftanın en çok izlenen Netflix dizi ve filmleri!

  Ağustos 21, 2022

  91 Okunma

Reklam Alanı

Bu hafta Türkiye'de ve tüm dünyda en çok izlenen Netflix dizileri ve filmleri açıklandı. İşte tüm liste...

Uzun bir süredir dünyanın en popüler dijital yayın platformu olma unvanını elinde tutan Netflix, 2 yıldır en çok izlenen dizi ve filmleri kamuoyuyla paylaşıyor. Tabii bu yapımların yerli ve yabancı olmasının yanı sıra içeriğin diline göre de sıralandığı bazı listeler mevcut. Bu hafta ise hem Türkiye hem de dünyada en çok izlenen Netflix dizileri ve filmleri paylaşıldı.

En çok izlenen Netflix dizileri ve filmleri!

Netflix, platform içerisinde kullanıcılar tarafından en çok izlenen popüler yapımları düzenli olarak paylaşıyor. Şirket bu doğrultuda izlenme saatine göre haftalık, aylık, yıllık ve tüm zamanların rekorlarını elinde tutanlar şeklinde farklı listeleri yayınlıyor.

Dünyada en çok izlenen diziler

#TV (İngilizce)Kaç haftadır Top10 listesindeToplam izlenme (saat)1The Sandman: 1. sezon169 milyon 480 bin2Keep Breathing254 milyon 730 bin3Virgin River: 4. sezon346 milyon 930 bin4Stranger Things 41144 milyon 760 bin5Manifest: 1. sezon1436 milyon 690 bin6Uncoupled: 1. sezon126 milyon 520 bin7Manifest: 2. sezon621 milyon 310 bin8Trainwreck: Woodstock ’99: 1. sezon120 milyon 280 bin9Manifest: 3. sezon519 milyon 880 bin10Stranger Things 31117 milyon 40 bin

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Reklam Alanı
Yorum Alanı
Reklam Alanı
Filmilla.com yer sağlayıcı konumunda bir sitedir. Filmilla.com sitesinde yer alan tüm içerikler, fragmanlar video paylaşım sitelerinde bulunmaktadır. Filmilla sadece yandex.com, youtube.com, google.com gibi sitelere eklenmiş, genel erişime açık içeriklere yer verir. Filmilla kendi sunucularında telif hakkı içeren hiçbir dosyayı barındırmaz. Bu sebeple Filmilla, hiçbir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. Sitemizde bulunan bir içeriğin telif hakkını ihlal ettiğini düşünüyorsanız, sitemizin iletişim bölümünden bildirim iletmeniz dahilinde, en geç 72 saat içerisinde içeriğinize ait bütün materyaller, tekrar eklenmeyecek şekilde tümüyle sitemizden kaldırılır.
If you think your copyrighted contents are shared on our website, use our iletişim-contact section for to send your message. We will remove all the contents in max. 72 hours.