Reklamı Gizle[x]
Reklam Alanı
Reklamı Gizle[x]
Reklam Alanı

Last Man Standing’in Orijinal Kadrosu Yeniden Toplanıyor

Last Man Standing’in Orijinal Kadrosu Yeniden Toplanıyor

  Haziran 1, 2018

  174 Okunma

Reklam Alanı

Showrunner ve yapımcılar görevlerine devam ediyor

Tim Allen’lı komedi dizisi Last Man Standing, yeni evi Fox’ta izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Devam dizisi, ABC’de yayınlanan orijinal serinin yapımcılarını ve showrunner Kevin Abbott’ı kadroya katmayı başardı.

Orijinal dizide altı sezon boyunca yürütücü yapımcı, iki sezonda da showrunner olarak görev yapan Kevin Abbott, Fox’ta yayınlanacak yedinci sezona showrunner olarak dahil oldu. Ayrıca yürütücü yapımcı kadrosundan Becky Clements, Marty Adelstein ve Shawn Levy de yeni dizinin kadrosuna eklendi.

Jack Burditt’in yarattığı Last Man Standing, üç kız babası Mike Baxter’ın çevresindeki kadınlarla olan ilişkilerini konu ediniyor. Başroldeki Allen olmak üzere Nancy Travis, Jonathan Adams, Amanda Fuller, Christoph Sanders ve Jordan Masterson’dan kurulu oyuncu kadrosunun tamamı devam dizisinde rollerine geri dönüyor. Henüz resmi olarak açıklanmasa da Hector Elizondo’nun da diziye tekrar dahil olması bekleniyor.

20th Century Fox TV’nin yapımını üstlendiği dizi önümüzdeki sonbahar aylarında prömiyer yapacak.

Reklam Alanı
Yorum Alanı
Reklam Alanı
Filmilla.com yer sağlayıcı konumunda bir sitedir. Filmilla.com sitesinde yer alan tüm içerikler, fragmanlar video paylaşım sitelerinde bulunmaktadır. Filmilla sadece yandex.com, youtube.com, google.com gibi sitelere eklenmiş, genel erişime açık içeriklere yer verir. Filmilla kendi sunucularında telif hakkı içeren hiçbir dosyayı barındırmaz. Bu sebeple Filmilla, hiçbir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. Sitemizde bulunan bir içeriğin telif hakkını ihlal ettiğini düşünüyorsanız, sitemizin iletişim bölümünden bildirim iletmeniz dahilinde, en geç 72 saat içerisinde içeriğinize ait bütün materyaller, tekrar eklenmeyecek şekilde tümüyle sitemizden kaldırılır.
If you think your copyrighted contents are shared on our website, use our iletişim-contact section for to send your message. We will remove all the contents in max. 72 hours.