Reklamı Gizle[x]
Reklam Alanı
Reklamı Gizle[x]
Reklam Alanı

Johnny Depp’in Yeni Filmi ‘City Of Lies’ Vizyon Takviminden Çıkarıldı

Johnny Depp’in Yeni Filmi ‘City Of Lies’ Vizyon Takviminden Çıkarıldı

  Ağustos 9, 2018

  183 Okunma

Reklam Alanı

Global Road Entertainment vizyon tarihi yaklaşmakta olan Notorious B.I.G filmi City Of Lies'ı geri çekti. Johnny Depp'in başrolünde yer aldığı filmin bir ay sonra vizyonda olması bekleniyordu. Filmin 7 Eylül'de vizyona girmesi planlanmıştı, ancak distribütörün Pazartesi günü yaptığı açıklamaya göre şimdilik süresiz olarak geri çekildi. Film, ünlü rapçiler Tupac Shakur ve Biggie Smalls'un ölümü...

Global Road Entertainment vizyon tarihi yaklaşmakta olan Notorious B.I.G filmi City Of Lies’ı geri çekti. Johnny Depp’in başrolünde yer aldığı filmin bir ay sonra vizyonda olması bekleniyordu.

 

Filmin 7 Eylül’de vizyona girmesi planlanmıştı, ancak distribütörün Pazartesi günü yaptığı açıklamaya göre şimdilik süresiz olarak geri çekildi. Film, ünlü rapçiler Tupac Shakur ve Biggie Smalls’un ölümüne ilişkin polis soruşturmasının hikayesini anlatan LAbyrinth isimli kitaba dayanıyor. Depp geçtiğimiz ay, filmin yapım ekibinden bir çalışan tarafından kendisine yumruk atmakla suçlanarak, dava edilmişti. Rolling Stones da geçtiğimiz günlerde oyuncunun bir dizi yasal ve mali sıkıntı yüzünden zor günler geçirdiğiyle ilgili geniş kapsamlı bir makale yayınladı ve bu da Depp’in saygınlığına vurulan darbelerden biri oldu. Rolling Stones muhabirlerinden biri Depp’le birkaç gün geçirerek, ünlü aktörün yaşamına ve iç dünyasına bir bakış sundu. Ancak bu makalenin Depp’in kariyerine oldukça kötü bir geri dönüşü oldu.

 

Depp bütün bu yaşananlardan önce de zor zamanlar geçiriyordu. Eski eşi Amber Heard’e uyguladığı iddia edilen şiddet yüzünden basının gündemine oturmuş ve o tarihte kadrosunda yer alması planlanan Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald filmindeki varlığı büyük tartışma yaratmıştı. Öyle ki projenin yazarı J.K. Rowling -belki de serinin devamlılığını göz önünde bulundurarak- Depp’i savunan açıklamalar yapmak zorunda kalmıştı. Yine de bütün bu yaşananların sonucunda Depp şiddet iddialarını reddetti ve Heard de daha sonra eski kocası için “hiçbir zaman fiziksel ya da duygusal bir zarar verme niyetinde olmadı” diyerek ortalığı yatıştırdı. Yine de ünlü aktörün alkol ve uyuşturucu bağımlılığı Hollywood’da herkesin bildiği bir gerçek ve görünen o ki, yapımcılar da yavaş yavaş kendisiyle çalışmaktan imtina etmeye başlamış.

 

Gösterime ne zaman gireceği henüz belli olmayan City Of Lies’ın kadrosunda Depp’e, Oscar ödüllü Forest Whitaker, Toby Huss, Dayton Callie, Neil Brown Jr., Shea Whigham, Xander Berkeley, Melanie Benz, Shamier Anderson, Christian George ve Michael Paré eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini ise Brad Furman üstleniyor.

Reklam Alanı
Yorum Alanı
Reklam Alanı
Filmilla.com yer sağlayıcı konumunda bir sitedir. Filmilla.com sitesinde yer alan tüm içerikler, fragmanlar video paylaşım sitelerinde bulunmaktadır. Filmilla sadece yandex.com, youtube.com, google.com gibi sitelere eklenmiş, genel erişime açık içeriklere yer verir. Filmilla kendi sunucularında telif hakkı içeren hiçbir dosyayı barındırmaz. Bu sebeple Filmilla, hiçbir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. Sitemizde bulunan bir içeriğin telif hakkını ihlal ettiğini düşünüyorsanız, sitemizin iletişim bölümünden bildirim iletmeniz dahilinde, en geç 72 saat içerisinde içeriğinize ait bütün materyaller, tekrar eklenmeyecek şekilde tümüyle sitemizden kaldırılır.
If you think your copyrighted contents are shared on our website, use our iletişim-contact section for to send your message. We will remove all the contents in max. 72 hours.