Reklamı Gizle[x]
Reklam Alanı
Reklamı Gizle[x]
Reklam Alanı

Gary Oldman ve Jessica Alba ‘Killers Anonymous’un Kadrosuna Katıldı

Gary Oldman ve Jessica Alba ‘Killers Anonymous’un Kadrosuna Katıldı

  Temmuz 11, 2018

  145 Okunma

Reklam Alanı

Kısa süre önce En Karanlık Saat ile Oscar kazanan Gary Oldman ve yakında ekranlarımızda olacak L.A.’s Finest dizisinin yıldızı Jessica Alba, Goldfinch Studios'un yeni filmi Killers Anonymous'da yer alacaklar.   Oyuncular arasında Tommy Flanagan, Sam Hazeldine, Rhyon Nicole Brown, MyAnna Buring, Tim McInnerny, Michael Socha, Elizabeth Morris, Elliot James Langridge ve Isabelle Allen bulunuyor. F...

Kısa süre önce En Karanlık Saat ile Oscar kazanan Gary Oldman ve yakında ekranlarımızda olacak L.A.’s Finest dizisinin yıldızı Jessica Alba, Goldfinch Studios’un yeni filmi Killers Anonymous’da yer alacaklar.

 

Oyuncular arasında Tommy Flanagan, Sam Hazeldine, Rhyon Nicole Brown, MyAnna Buring, Tim McInnerny, Michael Socha, Elizabeth Morris, Elliot James Langridge ve Isabelle Allen bulunuyor. Filmin çekimleri Londra’da başladı. Let’s Be Evil filminin yönetmeni Martin Owen; Elizabeth Morris ve Seth Johnson’ın birlikte yazdığı senaryoyu filme uyarlayacak. Doug Urbanski, Jonathan Willis ve Phil McKenzie ise filmin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

 

Açıklamaya göre, film bizimkinin altında yer alan bir dünyanın kapılarını aralıyor. Bu dünyada her yaşama karşılık bir ölüm ve her insanı dürten bir ses var: Başka bir hayatın ateşini söndürmemizi söyleyen karanlık ses! Bir caddede yürürken omzuna çarptığınız bir yabancıya nazikçe gülümseyebilirsiniz ve bu yabancının siz son nefesinizi verirken, kanlar içinde tepenizde dikildiğini hayal ettiğinden haberiniz bile olmaz. Bu insanlar için bir yer var. Hepsi öldürüldü, hepsi sadece öldürmeyi düşündü. Bazıları bunu durdurmak istiyor, bazıları konuşmak, bazıları da sadece dinlemek istiyor. Yapımcı Williams, film hakkında “Kült bir klasik olma potansiyeli taşıyan bir şey yarattık.” açıklamasını yaptı. Filmin vizyon tarihinin ne zaman olacağına ilişkin bir duyuru henüz gelmedi.

Reklam Alanı
Yorum Alanı
Reklam Alanı
Filmilla.com yer sağlayıcı konumunda bir sitedir. Filmilla.com sitesinde yer alan tüm içerikler, fragmanlar video paylaşım sitelerinde bulunmaktadır. Filmilla sadece yandex.com, youtube.com, google.com gibi sitelere eklenmiş, genel erişime açık içeriklere yer verir. Filmilla kendi sunucularında telif hakkı içeren hiçbir dosyayı barındırmaz. Bu sebeple Filmilla, hiçbir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. Sitemizde bulunan bir içeriğin telif hakkını ihlal ettiğini düşünüyorsanız, sitemizin iletişim bölümünden bildirim iletmeniz dahilinde, en geç 72 saat içerisinde içeriğinize ait bütün materyaller, tekrar eklenmeyecek şekilde tümüyle sitemizden kaldırılır.
If you think your copyrighted contents are shared on our website, use our iletişim-contact section for to send your message. We will remove all the contents in max. 72 hours.