Reklamı Gizle[x]
Reklam Alanı
Reklamı Gizle[x]
Reklam Alanı

Fantastic Beasts 3 İçin Çalışmalar Başladı

Fantastic Beasts 3 İçin Çalışmalar Başladı

  Haziran 1, 2018

  122 Okunma

Reklam Alanı

J. K. Rowling sevilen serinin üçüncü filminin senaryosu üzerinde çalışıyor. Rowling Fantastic Beasts serisinin üçüncü filminin senaryosunu yazmaya devam ediyor. Ünlü yazar yaptığı açıklamada ikinci filmin vizyon tarihinden altı ay önce senaryo çalışmalarına başladığını bildirdi. Rowling büyücülük dünyasıyla ilgili yazılarına ek olarak, Robert Galbraith takma ismiyle suç romanları da yazıyor.  ...

J. K. Rowling sevilen serinin üçüncü filminin senaryosu üzerinde çalışıyor.

 

Rowling Fantastic Beasts serisinin üçüncü filminin senaryosunu yazmaya devam ediyor. Ünlü yazar yaptığı açıklamada ikinci filmin vizyon tarihinden altı ay önce senaryo çalışmalarına başladığını bildirdi. Rowling büyücülük dünyasıyla ilgili yazılarına ek olarak, Robert Galbraith takma ismiyle suç romanları da yazıyor.

 

Warner Bros, Mart ayında Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald filminin trailerını yayınlamıştı. Filmin kadrosunda Newt Scamander rolüyle Eddie Redmayne, genç Albus Dumbledore olarak Jude Law ve Gellert Grindelwald rolüyle Johnny Depp bulunuyor. Film Kasım ayında vizyona girecek, serinin üçüncü filminin ise 2020’de gösterilmesi planlanıyor. Rowling filmle ilgili “Warner Bros. ve yönetmen David Yates bana yapımcı olarak tabii ki söz hakkı tanıdılar. Ama son sözü her zaman ben söylemedim. Ekranda nihai olarak gördüğünüz her şeyden yönetmen sorumludur.” açıklamasında bulundu.

 

Rowling, Fantastic Beasts 3’nin senaryosunu bitirdikten sonra, çocuklar için yeni bir kitap yazacağını da açıkladı. Ünlü yazar “Harry Potter ve büyücülük dünyasıyla ilgili olmayan bir hikaye üzerinde altı senedir oynuyorum. Artık yazıya dökme zamanım geldi” diyerek yeni çalışmasının ipuçlarını verdi.

Reklam Alanı
Yorum Alanı
Reklam Alanı
Filmilla.com yer sağlayıcı konumunda bir sitedir. Filmilla.com sitesinde yer alan tüm içerikler, fragmanlar video paylaşım sitelerinde bulunmaktadır. Filmilla sadece yandex.com, youtube.com, google.com gibi sitelere eklenmiş, genel erişime açık içeriklere yer verir. Filmilla kendi sunucularında telif hakkı içeren hiçbir dosyayı barındırmaz. Bu sebeple Filmilla, hiçbir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. Sitemizde bulunan bir içeriğin telif hakkını ihlal ettiğini düşünüyorsanız, sitemizin iletişim bölümünden bildirim iletmeniz dahilinde, en geç 72 saat içerisinde içeriğinize ait bütün materyaller, tekrar eklenmeyecek şekilde tümüyle sitemizden kaldırılır.
If you think your copyrighted contents are shared on our website, use our iletişim-contact section for to send your message. We will remove all the contents in max. 72 hours.