Reklamı Gizle[x]
Reklam Alanı
Reklamı Gizle[x]
Reklam Alanı

Çağan Irmak ve Özge Özberk Yıllar Sonra Yeniden Bir Arada!

Çağan Irmak ve Özge Özberk Yıllar Sonra Yeniden Bir Arada!

  Ağustos 8, 2018

  163 Okunma

Reklam Alanı

Türk sinemasının önde gelen yönetmenlerinden Çağan Irmak ve oyuncu Özge Özberk, 13 yıl sonra Bizi Hatırla filmiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.   Issız Adam, Mustafa Hakkında Her Şey ve Dedemin İnsanları gibi unutulmaz filmlerin yanı sıra, Asmalı Konak ve Çemberimde Gül Oya gibi fenomen dizilerin yönetmeni Çağan Irmak, yıllar sonra yeniden Özge Özberk'le bir araya geliyor. Özbe...

Türk sinemasının önde gelen yönetmenlerinden Çağan Irmak ve oyuncu Özge Özberk, 13 yıl sonra Bizi Hatırla filmiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Issız Adam, Mustafa Hakkında Her Şey ve Dedemin İnsanları gibi unutulmaz filmlerin yanı sıra, Asmalı Konak ve Çemberimde Gül Oya gibi fenomen dizilerin yönetmeni Çağan Irmak, yıllar sonra yeniden Özge Özberk’le bir araya geliyor. Özberk ve Irmak, Çemberimde Gül Oya ve Babam ve Oğlum gibi büyük beğeni toplayan projelerde beraber çalışmıştı. Özge Özberk ayrıca senaryosunu Çağan Irmak’ın yazdığı Yol Arkadaşım dizisinin de başrol oyuncusuydu. İkili, Bizi Hatırla filminde bir kez daha iş birliği yapacak. Irmak sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafla, filmin senaryo okumalarının başladığını duyurdu. Ünlü yönetmen yine sosyal medya üzerinden Özge Özberk’le çalışacağı için ne kadar mutlu olduğunu da belirtmişti.

Merakla beklenen filmin oyuncu kadrosunda Özberk’in yanı sıra Binnur Kaya, Tolga Tekin, Sumru Yavrucuk, Altan Erkekli ve Cem Kurtoğlu da bulunuyor. Filmin detayları henüz netlemşese bile, Irmak’ın daha önce çektiği başarılı filmlere benzer şekilde dram türünde olması bekleniyor.

Yapımcılığını Avşar filmin üstlendiği Bizi Hatırla’nın çekimleri devam ediyor. 23 Kasım 2018’de vizyona girecek olan filmin ilk posteri paylaşıldı.

Reklam Alanı
Yorum Alanı
Reklam Alanı
Filmilla.com yer sağlayıcı konumunda bir sitedir. Filmilla.com sitesinde yer alan tüm içerikler, fragmanlar video paylaşım sitelerinde bulunmaktadır. Filmilla sadece yandex.com, youtube.com, google.com gibi sitelere eklenmiş, genel erişime açık içeriklere yer verir. Filmilla kendi sunucularında telif hakkı içeren hiçbir dosyayı barındırmaz. Bu sebeple Filmilla, hiçbir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. Sitemizde bulunan bir içeriğin telif hakkını ihlal ettiğini düşünüyorsanız, sitemizin iletişim bölümünden bildirim iletmeniz dahilinde, en geç 72 saat içerisinde içeriğinize ait bütün materyaller, tekrar eklenmeyecek şekilde tümüyle sitemizden kaldırılır.
If you think your copyrighted contents are shared on our website, use our iletişim-contact section for to send your message. We will remove all the contents in max. 72 hours.